TIPI C – 45.5

TIPI A – 45.5 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati pestë me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 1 dhome gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën, ballkon,kjo banesë formon gjithsej 45.5m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 18.8m²

Koridori - 2.9m²

Banjo 1 - 3.8m²

Dhoma e fjetjes - 9.1m²

Ballkoni - 3.8m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 799 € / m²

Total: 36,354

Pjesëmarrja për blerje: 7,270

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite - kësti mujor: 357

15 vite - kësti mujor: 269

20 vite - kësti mujor: 227

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.