TIPI D – 53.70

TIPI A –53.7

 

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati katert me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 1 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën, ballkon,kjo banesë formon gjithsej 53.7m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 24.9m²

Koridori - 3.1m²

Banjo 1 - 4.0m²

Dhoma e fjetjes - 10.5m²

Ballkoni - 3.6m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 899 € / m²

Total: 48,276 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 9,655 €

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite - kësti mujor : 421

15 vite- kësti mujor : 318

20 vite- kësti mujor : 268

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.