TIPI F – 42.3

TIPI A – 42.3 - Kati i Katërt

 

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati katert me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 1 sallone, 1 banjo,kuzhinën, ballkon,kjo banesë formon gjithsej 42.3m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 25.0m²

Koridori - 4.0m²

Banjo 1 - 4.3m²

Ballkoni - 2.2m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 799 € / m²

Total: 33,797

Pjesëmarrja për blerje: 6,759 €

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite - kësti mujor: 293

15 vite - kësti mujor: 220

20 vite - kësti mujor  185

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.