TIPI Q – 74.0

TIPI A –74.0 - Kati i Tretë

 

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati trete me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën, ballkon,kjo banesë formon gjithsej 74.0m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 25.0m²

Koridori - 6.3m²

Banjo 1 - 4.0m²

Tualeti - 1.3m²

Dhoma e fjetjes - 11.2m²

Dhoma e fjetjes - 13.0m²

Ballkoni - 4.0m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 62,826 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 12,565

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite - kësti mujor: 551

15 vite - kësti mujor: 417

20 vite - kësti mujor: 352

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.