TIPI N – 83.9

TIPI A –83.9 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dytë me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën, ballkon,kjo banesë formon gjithsej 83.9m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 28m²

Koridori - 7.6m²

Banjo 1 - 4.2m²

Tualeti - 1.2m²

Dhoma e fjetjes - 13.3m²

Dhoma e fjetjes - 11.3m²

Ballkoni - 3.4m²

 

Çmimi:

Për metër katror: Nga 900 850 € / m²

Total: 71.315 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 14,263

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite - kësti mujor: 599

15 vite- kësti mujor: 445

20 vite- kësti mujor: 370

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2020.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)