TIPI Q – 76.3

TIPI A –76.3 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri ne 4 antare. Me pamje drejt oborrit te kompleksit, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i pare me orientimin Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën, ballkon dhe depo kjo banesë formon gjithsej 76.3m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 25m²

Koridori - 5.3m²

Banjo 1 - 4m²

Dhoma e fjetjes - 10.70m²
Dhoma e fjetjes - 12.4m²
Tualeti - 1.3m²

Ballkoni - 4.0m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 900 në 850 / m²

Total: 64,855 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 12,971 €

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite - kësti mujor: 545

15 vite - kësti mujor: 404

20 vite - kësti mujor: 336

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)