TIPI A –134.10

TIPI A –134.10 - Kati Përdhes

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejt, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, 1 tualet, kuzhinën e ndarë në dhomën e ditës, ballkon dhe depo kjo banesë formon gjithsej 134.10m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 41.4m²

Koridori - 10.8m²

Banjo 1 - 4.10m²

Banjo 2 - 4.0m²

Tualeti - 2.70m²

Dhoma e fjetjes - 10.90m²

Dhoma e fjetjes - 23.80m²

Dhoma e fjetjes - 15.60m²

Ballkoni - 3.0m²

 

 

Çmimi:

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 113.850 + fito garazh dhe depo FALAS!

 

 

Paguaj 50% te shume apo 56,925 Euro dhe pjesen e mbetur me këste mujore prej 948 euro për 60 muaj. Paguje pa kamat direkt me marrëveshje me kompanin Pozhegu Brothers

 

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)
+383 / 44 - 430 - 455