TIPI I – 88.83

TIPI A –88.83 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati pestë me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën, ballkon,kjo banesë formon gjithsej 83.9m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 29.80m²

Koridori - 6.78m²

Banjo 1 - 4.08m²

Tualeti - 1.55m²

Dhoma e fjetjes - 14.56m²

Dhoma e fjetjes - 10.93m²

Depo - 1.8m²

Ballkoni - 5.6m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 950 në 870 / m²

Total: 77,282 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 15,456 €

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite - kësti mujor: 670

15 vite - kësti mujor: 505

20 vite - kësti mujor: 425

 

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)