TIPI K – 40.54

TIPI B6 – 40.54 - Kati Tretë

Banesat e këtij tipi të ashtuquajtura "garsoniera" janë të planifikuara dhe dizajnuar për një person. Me pamje drejtë drejtë oborrit të kompleksit nga ballkoni i dhomës së ditës. E përbërë nga kuzhina e bashkangjitur në dhomë ditës, 1 banjo dhe ballkoni kjo banes formon gjithsej 40.54 m2.

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 114.4²

dhoma e gjumit - 5.8m²

Koridori - 5.80 ²

Depo -  4.27m²

Ballkoni - 2.76m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 799 € / m²
Total: 32,391 +

Pjesëmarrja për blerje: 6,478

Klienti përfiton kupon prej 500 eurove për blerje të mobiljeve.

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kesti mujore : 274 euro

15 vite kesti mujore : 204 euro

20 vite kesti mujore : 170 euro

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)
+383 / 49 - 820 - 558 (Viber + Whatsapp)