TIPI C – 68.46

TIPI C – 68.46m² - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit nga ballkoni

dhomës së ditës, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i tretë. Orientimi i saj kah Perëndimi mundëson ndriçim fantastik mbasdite. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin kjo banesë formon gjithsej 68.46m².

 

Sipërfaqja e banesës:

 

Dhoma e ditës - 24.58m²

Koridori - 5.30m²

Banjo - 3.81m²

Tualeti - 1.38m²

Dhoma e fjetjes - 8.01m²

Dhoma e fjetjes - 10.58m²

Ballkoni - 3.44m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 58.122 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 11,624 €
 

- Klienti përfiton kupon prej 500 eurove për blerje të mobiljeve. 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

 

10 vite - kësti mujor : 510 €

15 vite- kësti mujor : 386 €

20 vite- kësti mujor : 326 €

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.