TIPI K – 40.54

TIPI K – 40.54 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi të ashtuquajtura “garsoniera” janë të planifikuara dhe dizajnuara për një person. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit nga ballkoni i dhomës së ditës, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i dytë. Orientimi i saj kah Lindja mundëson ngrohtësinë natyrale gjatë ditës. E përbërë nga kuzhina e bashkangjitur në dhomën e ditës, 1 banjo dhe ballkoni kjo banesë formon gjithsej 40.54m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 14.4m²

Dhoma e gjumit - 5.8m²

Koridori - 5.80m²

Banjo - 4.27m²

Ballkoni - 2.76m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 849799 € / m²

Total: 32,391 €

Pjesëmarrja për blerje: 6,478  

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

 

10 vite - kësti mujor: 273 euro

15 vite- kësti mujor : 203 euro

20 vite- kësti mujor : 169 euro

 

*Oferta vlen deri më 31 Janar 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)