TIPI A – 45.24

TIPI D –

Banesat e ketij tipi, TIP D jane te lira vetem në katet:

Kati 2  – Cmimi 899Euro /m²

Ofrohet PËR ‪‎SHITJE banesa me super çmim 899 Euro/m² 

Oferta vlen deri më 31.12.2018

45.24 m² |  1 dhomë gjumi |  1 banjo |  kati 2 | Orientimi Lindje |

Çmimi i baneses është 40,670 Euro.

 

Në rast që ju mungojnë të hollat, Pozhegu Brothres ju ofron zgjidhje që të merrni financim nga Raiffeisen Leasing pa hipotekë. me këste mujore prej:

10 vite - kësti mujor : 355 euro
15 vite- kësti mujor : 268  euro
20 vite- kësti mujor : 226  euro

 

* Pjesëmarrja për blerje e kësaj banese është     8,134 euro.

*Çmimi  eshte i negociushëm nëse paguhet me para ne dorë.

 

Objekti banesor do të jetë i gatshëm për banim në Shtator të vitit 2019.

Objekti banesor është i pajisur me:
– 1 ashenor, uje 24 ore, kamera sigurisë.
– Këndi i lojrave për femijë.
– Ngrohja e baneses do të jetë me Termokos.
– Fasada me tulla belge te prodhuesit Belg “Nelissen” dhe termoizlolimi me pambuk mineral prej guri.
– Dritare të brendit botëror Shücko,me xhama termoizolues  katër stinor Low-e.
– Izolimi i qëndrueshëm akustik me dy mure ndarëse ndërmjet banesave me pambuk mineral në mes.
– Pllaka cilësore italiane apo spanjolle.
-Struktura statike e ndërtesës është dimensionuar dhe realizuar sipas metodologjisë më të avancuar të kohës “Dimensionim I Bazuar në Performacë – Performance Based Design”. Ndërtesa është rezistente ndaj tërmeteve të pritshme për  periudhë të përsëritjes-kthimit 475 vjet, përkatësisht për tërmete me intensitet I=IX sipas MSK apo magnitudë M=7 sipas shkallës së Gutenbergut dhe Rihter-it(referuar nga eng. Rexhep Salihu)
– Sistem për shuarjen e zjarrit me hidrantë.
– Sistem i integruar i TV kabllovikut me Kujtesa dhe Ipko.
– Sistem i integruar për internet në secilën banesë dhe dhomë.
– Ventilim ajri në kuzhinë dhe banjo.
– Oxhaqe për nxemje tradicionale.

Lokacioni i Blokut G në “Mati 1 ” më saktesisht në rrugën ”Ndue Përlleshi”.

Nga Blloku G mund të arrish në këmbë pa përdorur veturë në pjesët e qendrës së qytetit si më poshtë :

Shkolla Fillore Iliria – 600m