TIPI C – 68.46

TIPI C – 68.46

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit nga ballkoni i dhomës së ditës, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i dytë. Orientimi i saj kah Lindja mundëson ngrohtësinë natyrale gjatë ditës. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin kjo banesë formon gjithsej 68.46m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 25.11m²

Koridori - 5.36m²

Banjo - 4.04m²

Tualeti - 4.49m²

Dhoma e fjetjes - 8.01m²

Dhoma e fjetjes - 10.48m²

Ballkoni - 3.44m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 799 € / m²

Total: 54.699 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 10,939

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

 

10 vite - kësti mujor : 474 euro

15 vite- kësti mujor : 357 euro

20 vite- kësti mujor : 301 euro

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)
+383 / 44 - 430 - 455