TIPI S – 89.12

TIPI S – 89.12

 

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tetë me orientimin Perendim-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën dhe ballkon, kjo banesë formon gjithsej 89.12m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 29.49m²

Koridori - 9.54m²

Banjo - 4.60m²

Tualeti - 1.93m²

Dhoma e fjetjes - 13.50m²

Dhoma e fjetjes - 12.23m²

Ballkoni - 6.02m²

 

Çmimi:

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 75.662 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 15.132

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore : 661

15 vite kësti mujore : 499

20 vite kësti mujore:  421

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.