TIPI J – 76.61

TIPI S – 76.61

 

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtatë me orientimin në Jug-Perendim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën dhe ballkon, kjo banesë formon gjithsej 76.61m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 8.30m²

Kuzhina - 5.80m²

Banjo - 4.0m²

Tualeti - 2.5m²

Dhoma e fjetjes - 6.10m²

Dhoma e fjetjes - 6.15m²

Ballkoni - 3.85m²

 

Çmimi:

Për metër katror: 749 € / m²

Total: 57,380 € + fito depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 11,476

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kesti mujore : 503 euro

15 vite kesti mujore : 381 euro

20 vite kesti mujore : 322 euro

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.