TIPI 76.41

TIPI A –76.41 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 5 antarë.Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tetë me orientimin Perendimit. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, ballkon dhe kjo banesë formon gjithsej 76.41m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 27m²

Banjo - 3.80m²

Korridori - 5.12m²

Dhoma e fjetjes - 12m²

Dhoma e fjetjes -12m²

Ballkoni - 4.03m²

 

Çmimi:

Për metër katror: Nga 800 750 € / m²

Total: 57,307

 

*Oferta vlen deri më 31 Janar 2020.
Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?
Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)