TIPI 90.09

TIPI A –90.09 - Kati i Gjashtë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 5 antarë.Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati gjashtë me orientimin Jug - Perendimit. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, ballkon dhe kjo banesë formon gjithsej 90.09m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 19.02m²

Banjo - 3.97m²

Dhoma e fjetjes - 11.40m²

Dhoma e fjetjes -13.19m²

Ballkoni - 5.6m²

 

Çmimi:

Për metër katror: Nga 800 750 € / m²

Total: 67,567

 

*Oferta vlen deri më 31 Janar 2020.
Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?
Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)