TIPI I – 86.27

TIPI A –86.27 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 5 antarë.Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtatë me orientimin Jug - Perendimit. E përbërë nga 1 dhoma gjumi, 1 banjo, ballkon dhe kjo banesë formon gjithsej 86.27m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 22.57m²

Banjo - 3.97m²

Dhoma e fjetjes - 12.68m²

Dhoma e fjetjes -13.06m²

Ballkoni - 4.79m²

 

Çmimi:

Për metër katror: Nga 800 750 € / m²

Total: 64,702

 

*Oferta vlen deri më 31 Janar 2020.
Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?
Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)