TIPI 49.89

TIPI B6 – 49.89 - Kati i Katërt

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i katërt me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 1 dhome gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 49.85m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 19.40m²

Banjo  - 5.95m²

Dhoma e fjetjes - 9.57m²

Ballkoni - 3.98m²
Koridori - 3.77m²

 

Çmimi:

Metoda 1:
Për metër katror: 999 € / m²

Total: 49,800 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 9,960Mundësohet të paguhet deri në 24 këste 415 € /muaji

pastaj 80% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 436 euro

15 vite kesti mujore : 330 euro

20 vite kesti mujore : 278 euro

 

Metoda 2:
Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave
Çmimi i Diskutushëm!

 

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)