TIPI A – 110.60

TIPI A - 110.60

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës, 2 depo dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 110.60m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 26.62m²

Koridori - 10.97m²

Banjo 1 -  3.82m²

Banjo 2 -  3.65m²

Dhoma e fjetjes - 11.15m²

Dhoma e fjetjes - 13.57m²

Dhoma e fjetjes - 9.81m²

Ballkoni - 4.89m²

Depo 1 - 1.37

Depo 2 - 1.28

 

Çmimi:

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 93,899 + fito garazh dhe depo FALAS!

 

 

Paguaj 50% te shume apo 46,949 Euro dhe pjesen e mbetur me këste mujore prej 782 euro për 60 muaj. Paguje pa kamat direkt me marrëveshje me kompanin Pozhegu Brothers

 

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)
+383 / 44 - 430 - 455