TIPI B – 129.60

TIPI B – 129.60

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e ndarë nga dhoma e ditës, 1 depo dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 129.60m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 20.38m²

Banjo 1 -  3.60m²

Banjo 2 -  3.48m²

Dhoma e fjetjes - 13.72m²

Dhoma e fjetjes - 13.11m²

Dhoma e fjetjes - 19.00m²

Ballkoni - 4.81m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 110,030 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 22,006

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 966

15 vite kësti mujore: 730

20 vite kësti mujore: 618

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.