TIPI B – 61.75

TIPI B – 61.75

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për çift. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 61.75m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 25.48m²

Koridori - 7.86m²

Banjo - 3.52m²

Tualeti - 1.44m²

Dhoma e fjetjes - 12.78m²

Ballkoni - 4.20m²

 

Çmimi:

Për metër katror: 900 € / m²

Total: 58,575 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 11,115

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore : 485

15 vite kësti mujore : 366

20 vite kësti mujore:  309

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.