TIPI - 54.66

TIPI B – 54.66 - Kati i Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati nëntë me orientimin Perendim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 54.66m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 19.55m²

Banjo -  3.99m²

Dhoma e fjetjes - 10.68m²
Dhoma e fjetjes 2 - 6.88m²

Ballkoni - 3.76m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 899 849 € / m²

Total: 46,397 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 9,279

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 391

15 vite kësti mujore: 291

20 vite kësti mujore: 242

 

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)