TIPI C – 68.58

TIPI B – 68.58

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati nëntë me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 68.58m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 20.98m²

Koridori - 7.15m²

Banjo -  3.96m²

Tualeti - 1.61m²

Dhoma e fjetjes - 9.84m²

Dhoma e fjetjes - 12.01m²

Ballkoni - 3.99m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 58,224 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 11,644

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 508

15 vite kësti mujore: 384

20 vite kësti mujore: 324

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.