TIPI B – 94.54

TIPI A – 94.54 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tetë me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e ndarë nga dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 94.54m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 38.60m²

Banjo -  4.44m²
Toalet -  1.44m²

Dhoma e fjetjes - 11.01m²

Dhoma e fjetjes - 13.05m²

Ballkoni - 7.86m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 950 në 870 / m²

Total: 82,249 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 16,449

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kësti mujore: 714

15 vite kësti mujore: 537

20 vite kësti mujore: 452

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)