TIPI U – 79.16

TIPI H – 79.16 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tetë me orientimin Perendim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e ndarë nga dhoma e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 79.16m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 28.9m²

Koridori - 7.15m²

Banjo -  3.96m²

Tualeti - 1.67m²

Dhoma e fjetjes - 10.82m²

Dhoma e fjetjes - 12.01m²

Ballkoni - 3.99m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 899 849 € / m²

Total: 67,2016 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 13,441

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 567

15 vite kësti mujore: 422

20 vite kësti mujore: 351

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2020.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)