TIPI B – 94.54

TIPI A - 94.54 - Kati i Shtatë

 

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtatë me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 2 dhome gjumi, 2 banjo,kuzhinën e ndarë nga dhoma e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 94.54m².
 

Sipërfaqja e banesës është:

Dhoma e ditës - 25.46 m²
Banjo 1 -  4.24m²
Banjo 2 - 1.48m²
Dhoma e fjetjes - 8.23m²
Dhoma e fjetjes - 10.99
Dhoma e fjetjes - 13.52m²
Ballkoni - 5.97

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 80,264 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 16,052

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

 

10 vite kësti mujore: 701

15 vite kësti mujore: 529

20 vite kësti mujore: 446

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)
+383 / 44 - 430 - 455