TIPI G – 84.45

TIPI B – 84.45

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i katërt me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e ndarë nga dhoma e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 84.45m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 26.39m²

Koridori - 7.41m²

Banjo -  4.24m²

Banjo - 1.53m²

Dhoma e fjetjes - 13.23m²

Dhoma e fjetjes - 11.98m²

Ballkoni - 3.34m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 71,698 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 14,339

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 629

15 vite kësti mujore: 472

20 vite kësti mujore: 399

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.