TIPI K – 54.66

TIPI B – 54.66 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për çift. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 1 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 54.66m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 22.50m²

Koridori - 3.00m²

Banjo -  4.00m²

Dhoma e fjetjes - 10.56m²

Ballkoni - 3.40m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 46,406 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 9,281

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 405

15 vite kësti mujore: 306

20 vite kësti mujore: 258

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.