TIPI M – 94.28

TIPI H – 94.28 - Kati i Gashtë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dytë me orientimin Perendim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e ndarë nga dhoma e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 94.28m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 30.54m²

Koridori - 8.41m²

Banjo -  3.97m²

Tualeti - 1.56m²

Dhoma e fjetjes - 12.65m²

Dhoma e fjetjes - 7.30m²

Ballkoni - 6.78m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 950 870 € / m²

Total: 82,023 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 16,404

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kësti mujore: 712

15 vite kësti mujore: 536

20 vite kësti mujore: 451

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)