TIPI N – 57.10

TIPI B – 57.10 - Kati i Gjashtë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për çift. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i gjashtë me orientimin Perendim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e ndarë nga dhoma e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 57.10m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 26.01m²

Koridori - 5.22m²

Banjo -  4.45m²

Dhoma e fjetjes - 6.35m²

Ballkoni - 3.07m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 899 849 € / m²

Total: 48,477 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 9,695

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 409

15 vite kësti mujore: 304

20 vite kësti mujore: 253

 

*Oferta vlen deri më 31 Janar 2020.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)