TIPI F – 91.65

TIPI B – 91.65 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i pestë me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e ndarë nga dhoma e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 91.65m².

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 30.54m²

Koridori - 8.41m²

Banjo -  3.97m²

Tualeti - 1.56m²

Dhoma e fjetjes - 12.65m²

Dhoma e fjetjes - 7.30m²

Ballkoni - 6.78m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 77,810 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 15,562

 

- Klienti përfiton kupon prej 500 eurove për blerje të mobiljeve.

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 679

15 vite kësti mujore: 513

20 vite kësti mujore: 433

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)