TIPI Z – 124.12


TIPI B - 124.12 - Kati i Katërt

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut te qytetit, banesa ka perspektivë perfekte  me orientim drejtë Jug-Lindjes. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, 1 tualet, kuzhinën e ndarër nga dhomën e ditës, dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 124.12m². .

Sipërfaqja e banesës është:

  

Dhoma e ditës - 33.66m²

Korridori -  17.76m²

Banjo 1 -  5.80m²

Banjo 2 - 4.03m²

Tualeti - 2.307m²

Dhoma e fjetjes - 12.56m²

Dhoma e fjetjes - 13.14m²
Dhoma e fjetjes - 10.01m²

Ballkoni - 4.04m²

Çmimi:

  

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 105,377 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 21,075

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore : 920

15 vite kësti mujore : 695

20 vite kësti mujore : 586

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)
+383 / 44 - 430 - 455