TIPI H – 88.15

TIPI H – 88.15 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dytë me orientimin Perendim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e ndarë nga dhoma e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 88.15m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 14.95m²

Koridori - 7.25m²

Banjo -  4.49m²

Tualeti - 2.95m²

Dhoma e fjetjes - 10.84m²

Dhoma e fjetjes - 13.54m²

Ballkoni - 4.37m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 950 870 € / m²

Total: 76,690 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 15,338

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kësti mujore: 665

15 vite kësti mujore: 501

20 vite kësti mujore: 422

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)