TIPI Q – 30.00

TIPI B – 30.00 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për një person. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 30.00m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 17.24m²

Banjo -  3.48m²

Ballkoni - 2.66m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 800 € / m²

Total: 24,000

Pjesëmarrja për blerje: 4,800

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 209

15 vite kësti mujore: 158

20 vite kësti mujore: 133

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)
+383 / 44 - 430 - 455