TIPI X – 55.26

TIPI B – 55.26 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për çift. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin Perendim. E përbërë nga 1 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 55.26m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 22.50m²

Koridori - 3.00m²

Banjo -  4.06m²

Dhoma e fjetjes - 10.56m²

Ballkoni - 3.45m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 950 € / m²

Total: 52,497 + fito garazh dhe depo FALAS!

Paguaj 30% te shumes apo 15,749 euro dhe pjesen e mbetur me këste mujore prej 612 euro për 60 muaj. Paguje pa kamat direkt me marrëveshje me kompanin Pozhegu Brothers
 

*Oferta vlen deri më 31 Janar 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)