TIPI I – 106.24

TIPI E – 106.24 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka prespektivë perfekte nga kati i pestë me orientim Jug-Lindje. E Përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e ndarë në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 106.24

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 24.16m²

Kuzhina - 9.94m²

Koridori - 8.41m²

Banjo 1 -  4.07m²

Banjo 2 -  3.82m²

Dhoma e fjetjes - 18.09m²

Dhoma e fjetjes - 12.17m²

Dhoma e fjetjes - 12.21m²

Ballkoni - 3.54m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 90,197 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 18,039

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 792

15 vite kësti mujore: 599

20 vite kësti mujore: 506

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.