TIPI F – 87.16

TIPI G – 87.16 - Kati i Katërt

 

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i katërt me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 87.16m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 30.04m²

Koridori - 8.00m²

Banjo  - 4.02m²

Tualeti -  2.18m²

Dhoma e fjetjes - 12.47m²

Dhoma e fjetjes - 13.45m²

Ballkoni - 4.48m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 73,998 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 14,799

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 649

15 vite kësti mujore: 491

20 vite kësti mujore: 415

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.