TIPI D – 83.47

TIPI G – 83.47 - Kati i Tretë

 

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i tretë me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 83.47m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 29.62m²

Koridori - 8.45m²

Banjo  - 3.97m²

Tualeti -  1.60m²

Dhoma e fjetjes - 10.89m²

Dhoma e fjetjes - 12.84m²

Ballkoni - 3.97m²

 

Çmimi:

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 70,866 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 14,173

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore : 622

15 vite kësti mujore : 470

20 vite kësti mujore:  398

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.