TIPI 88.04

​Banesat e këtij tipi, TIPI A janë të lira vetëm në katet:

KATI 2– Cmimi 900 Euro /m²

 Banesa me super çmim 900 Euro/m² dhe përfito garazh + depo falas!
 Oferta vlen deri më 31.03.2019

88.04 | 2 dhoma Gjumi | Kuzhine | 2 banjo | kati 2 | Orientimi Jug Lindje |

Çmimi i banesës është 79,236 €. Ky çmim është nëse banesa paguhet me pagesë direkte tek kompania

Në rast se ju mungojnë të hollat, Pozhegu Brothres ju ofron zgjidhje që të merrni financim nga Leasing pa hipotekë me këste mujore prej:

10 vite kesti mujore : 692 euro

15 vite kesti mujore : 522 euro

20 vite kesti mujore: 441 euro

 * pjesëmarrja për blerjen e banesës është 20% (15,847 €)

Objekti banesor do të jetë i gatshëm për banim në Shtator të vitit 2019

Objekti banesor eshte i pajisur me:

– 1 ashensor, ujë 24 orë, kamera të sigurisë

– Këndi i lojërave për femije

– Ngrohja e banesës do të jetë me Termokos

– Fasada me tulla belge të prodhuesit Belg “Nelissen” dhe termoizlolimi me pambuk mineral prej guri.

– Dritare të brendit botëror Shücko,me xhama termoizolus katër stinor Low-e.

– Izolimi i qëndrueshëm akustik me dy mure ndarse ndërmjet banesave me pambuk mineral në mes.

– Pllaka cilësore italine apo spanjolle

– Struktura statike e ndërtesës është dimensionuar dhe realizuar sipas metodologjisë më të avancuar të kohës “Dimensionim i Bazuar në Performacë – Performance Based Design”. Ndërtesa është rezistente ndaj tërmeteve të pritshme për periudhë të përsëritjes-kthimit 475 vjet, përkatësisht për tërmete me intezitet I=IX sipas MSK apo magnitude M=7 sipas shkallës së Gutenbergut dhe Rihteri (referuar nga eng. Rexhep Salihu)

– Sistem për shuarjen e zjarrit me hidrante.

– Sistem I integruar I TV kabllovikut me Kujtesa dhe Ipko.

– Sistem I integruar për internet në secilën banesë dhe dhomë.

– Ventilim ajëri në kuzhinë dhe banjo.

– Oxhaqe për nxemje tradicionale.

 Lokacioni i Lagjes Mati 1 në “Lagjen Mat” më saktesisht në rrugën ”Muharrem Fejza” mund ta gjeni këtu:
 https://goo.gl/maps/KabLsEB2fzG2


 Nga Lagjja Mat mund të arrish në këmbë pa perdorur veturë, në pjesët e qendrës së qytetit si më posht:
Ambulanca e pergjithshme 650 m
Shkolla fillore "Pavarësia" 150 m
Rruga B 400 m
Qkuk 750 m