TIPI G – 77.05

TIPI G – 77.05 - Kati i Katërt

 

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i katërt me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 77.05m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 18.37m²

Koridori - 5.90m²

Banjo  - 4.16m²

Tualeti -  2.04m²

Dhoma e fjetjes - 12.19m²

Dhoma e fjetjes - 12.60m²

Ballkoni - 4.52m²

 

Çmimi:

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 65,415 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 13,083

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 574

15 vite kësti mujore: 434

20 vite kësti mujore: 367

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.