Mirë se erdhët

Për ne

“Pozhegu Brothers” merret me zhvillimin dhe krijimin e patundshmërisë së re rezidenciale dhe komerciale. Pronarët e kësaj kompanie (Qemajl Pozhegu dhe Shefqet Pozhegu) kanë shkollim të lartë dhe mirren me aplikimin e standarteve të ndërtimtarisë bashkëkohore moderne. Orientimi i kompanisë është në krijimin e banesave të sigurta ekologjike

0

Banesa

0

Lokale

0

Objekte

0

Vite

Kualitet

Materiale që mbrojnë banorin kundër zhurmës me mure të dyfishta në mes fqinjëve si dhe dyer me sistem sigurie kundër vjedhjes. Inxhinierët tanë aplikojin penda siezmike, traje të lëshuara që mbrojnë objektet tona banesore në rast të termeteve të MSK apo Magnitudes M=7.5 sipas shkallës se Gutenbergut dhe Rihterit (referuar nga ing. Fatos Tahiri).

Efiçiencë

“Pozhegu Brothers1” në 10 objektet e bllokut urbanistik ndërtimore të C11 aplikon materiale izoluese si p.sh leshi mineral, fasade me tulla të kuqe, dritare termopan të mbushura me Argon, me profile të dritareve me ura termike dhe dingtunge që kursen kunsumatorin në shpenzim të energjisë për nxemjen e banesës deri në 40 %.

Referencat

Kualiteti i  ndërtimit është i mirë. Sa i përket sherbimit ndaj klientit në cdo aspekt janë një kompani ndërtimit për cdo lavdat!. Preciziteti dhe korrektesia e kompanis " Pozhegu Brothers", është i nivelit europian. Po të ishin të gjitha kompanit në Kosovë sikurse " Pozhegu Brothers" atëhere Kosova do të dukej edhe më e bukur. Selamete Çeku
Të nderuar në përgjithësi jam i kënaqur si me shërbimet ndaj meje poashtu edhe me precizitetin dhe korrektesin e treguar dhe gjithashtu me afatin e ndërtimit. Esad Uka

Në të gjitha pikat e lartëcekura, konsiderojë se jam i kënaqur me punën të cilën e ka ba bërë kompania PozheguBrothers, është në përputhje me pritshmëritë e mija. Gjithashtu pronarët e kompanis kanë qenë bashkpunues dhe shumë të afërt në cilat do pytje apo shqetësimet e mundshme që kemi pasur gjatë periudhës 1 vjeqare.

Meshar Selimaj

Sipas përshtypjeve të para ndërtimit duket se është me kualitet, edhe shërbimet ndaj meje kanë qenë në nivel të lartë poashtu preciziteti dhe korrektësia.
Afatet e ndërtimit të respektuara.

Izedin Prestreshi

Unë Fisnik Bublaku si blerës i banesës në objektin e Lugina e Perëndimit në Emshir jamë i kënaqur me kualitetin e ndërtimit. Shërbimet e kompanis ndaj klientit kanë qenë mjaft të knaqshme.

Kompania ka qenë precize në kryerjen e punës dhe shërbimeve. Kompania është përmbajtur afatit të ndërtimit.

Fisnik Bublaku

Unë jam Arben Fejzullahu dhe kam bleë banesën në lagjen Kalabria. Jam i knaqur me cilësin e ndërtimit dhe afatet kohore të parapara për ndërtim.

Arben Fejzullahu

Unë Dema Dili blerës i banesës nga kompania Pozhegu, vendosa për ta blerë banesën për arsyje se besoj në sinqeritet. Unë për vetën time jam mjafët i knaqur me të gjitha. Ju prifët e mbara kompanis Pozhegu.

 

Dema Dili

- Kualiteti i ndërtimit është jashtëzakonisht i mirë nuk janë paraqitur kurrfar problemesh. Mirëmbajtja është në nivelin e duhur, nuk kemi probleme sa i përket funksionimit të akcesoreve në objekt. Termoizolimi është jashtëzakonisht i mirë, gjatë dimrit nuk është ftoftë, kurse veres nuk bëhet shumë vapë, zëri nuk  ndëgjohet nga jashtë. Izolimi akustik është në rregull, nuk dëgjohen zëra nga banesat tjera.

Fitim Sadiku